10 x TOFFE FEESTCOLLECTIE DIE JE NU AL SCOORT

Waar is dat feestje? Hier! Want o, wat is het toch heerlijk dat we weer kunnen shoppen voor de feestdagen. Misschien ben je wel helemaal niet zo van een outfit speciaal voor Kerst, maar weet je wat nou zo leuk is? Bijna alle feestkleding die ik tegenkom kun je prima door dragen en lekker combineren. Want zeg zelf: we zijn toch nooit vies van een glittertje hier en daar?

De volgende 10 kinderkleding merken hebben een super toffe feestcollectie. 

Le Big
Voor alle meiden die van glitter en kleur houden: ga voor Le Big! Hier zie je al een toffe mix & match  met het glitter rokje uit de feestcollectie van dit merk. Maar ze hebben nog veel meer leuks! Van kekke gouden en zilveren tasjes voor echte ‘dames’ tot stoere feestelijke tops, wat lievere stijltjes met tule en kraagjes. En verder? Blauw velvet, wijnrood met subtiele glitters en altijd goed zwart en zilver. 


Tumble ‘n Dry

Tumble ‘n Dry heeft ook dit jaar weer heerlijke ‘maatpakken’ voor onze jonge mannen. Lekker van joggingstof, goed door te dragen in de winter dus. Wit bloesje erbij, gezellig strikje om en ze zijn helemaal ‘de man’. Maar ook hebben ze hele toffe SANTA sweaters!

Zara

Heb je een baby, kleuter, tiener, jongen of meisje? Maakt niks uit: Zara heeft voor iedereen een feestcollectie samengesteld. Voor de meiden betekent dat dit jaar glitter, tule en volant in zachte kleuren. Voor de jongens is het vooral stoer met hier en daar een ‘gentle’ touch. Dus: kabeltruien én een fluwelen blazer, een overhemd met strik en een goede ‘foute kersttrui’.

Scotch ‘n Soda

Een beetje magie voor de feestvreugde hebben ze bij Scotch gedacht. Die magie zie je terug in de fenixprint bij de meiden, naast truien met roesjes en jurken met heerlijke prints (panter!). Een echte topper: de blauw fluwelen salopette. Voor de boys is de feestcollectie ook echt te gek! Ze hebben super veel leuke broeken, van chino’s tot corduroy. En een knaller van een glimpak, voor wie durft ;).

Soft gallery

Dit is dus zo’n fijne collectie die je niet alleen voor de feestdagen koopt. Soft Gallery heeft voor de jongens hele mooie blauwe corduroy en overdye broeken met stoere zwart/blauw geblokte blousen erbij. Denk hierbij: een stoere muts, lekkere boots en een gezellige sok. Voor de meiden is Soft Gallery’s feestcollectie redelijk eenvoudig, met stipjes op de basiskleuren room en zwart en enkele wijnrode velvet items met gouden besjes erop.

House of Jamie
To the moon and back. House of Jamie heeft een super gave flared broek in een vrolijk blauwe kleur met gouden sterren, maantjes en ..panters. Het panterprintje komt in de feestcollectie van dit merk veel terug, in combinatie met mooie basics en de klassieke Bretonse streep. 

Little Indians

Diepgroen (pine trees) en donkerblauw velours voor jongens en meiden, super mooi! Dit merk heeft mooie basis items die je tof kunt combineren. Hier zijn de jumpsuit en legging met kniestukken favoriet. 

Wauw Capow

Jouw kleine uk wordt natuurlijk het allerliefste rendier in een jurk, trui of onesie van Wauw Capow. Of wat dacht je van zo’n lekker rood-wit zuurstokje, met zuurtjes-maillot? Dit merk heeft het weer heerlijk voor elkaar dit feestseizoen. Echt een kijkje waard!

Name It

Een grote glimlach bij het zien van de feestcollectie van Name It want die bevat heel veel leuks! Ze hebben dit jaar grappige ‘foute’ kersttruien en pyjama’s maar ook hippe outfits voor een echt feestje. Van heel klassiek – denk goud, zilver en strikjes- tot lekker stoer met een shiny panterprintje.

WE Fashion

WE heeft een hele grote en diverse feestcollectie voor jongens en meiden van maat 92 t/m 176. Van stoer tot sjiek en alles ertussenin. Ook leuk: ze hebben een aantal ‘mini-me’ stukken, voor zowel jongens en hun vader als meiden en hun moeder.

Wat wordt jouw favoriet? Laat het ons weten op Facebook of in een reactie onder deze blog! Shopze!

Tags: , ,

Plaats een reactie