DE KERSTOUTFIT VAN HANNE

De tijd vliegt! En voor je het weet is het kerstmis! Tijd dus om wat leuke kerstoutfit inspiratie met jullie te delen deze week op Kindermodeblog. We trappen vandaag af met de kerstcollectie van Le Big, want die is gewoon onwijs leuk!!
De party collectie van Le Big heeft namelijk precies dat wat we nodig hebben voor een feestelijke outfit: glitters en sterren! En jullie weten eigenlijk wel hoe ik erover denk, voor deze leuke items hoeft het eigenlijk echt geen kerstmis te zijn, want glitters en sterren kunnen altijd! Ook naar school dus. Maar heb je echt zin om uit te pakken, dan mix en match je dit allemaal met elkaar! Hoe meer glitters, hoe beter! Dus met de feestdagen kun je zeker je lol op, met de collectie van Le Big.

Bij Le Big hebben ze op hun webshop al hele fijne inspiratie foto’s staan, en juist daarom hebben wij ervoor gekozen er een aantal items uit te vissen, uit hun party collectie, en die net even anders te mixen en matchen.

Hanne draagt een zilver grijs glitter jurkje in combinatie met het roze sterrenvestje. De kobalt blauwe maillot geeft de look een lekkere opfrisser! Haar laarsjes hebben ook glitters, net als haar haarband! (hoe leuk is die!!) Kortom, glitters overal. Hier word je toch vrolijk van!! Ik iig wel 🙂

Je shopt heel veel items nu in DE SALE bij Le Big

Klik hier om bij Le Big te shoppen

Wat vind jij van deze look?

Tags: , , ,

Plaats een reactie