BABY MINK IN BUDGET PAKJE MET PANTERS

BABY MINK IN BUDGET PAKJE MET PANTERS

Door: Renske

Jullie zullen wel denken, heb je haar weer met haar panters.
En ja, klopt 🙂 Ik kan niet anders dan toegeven dat de hoeveelheid panteritems in de collecties van mijn kinderen bijna niet meer te tellen zijn.
Nou ben ik echt panterfan van het eerste uur, dus ook al toen het nog niet in elke shop te vinden was. En ik heb jaren echt flink zitten speuren tussen alle merken en shops voor het vinden van al die heerlijke panterkleding.
En nu het in overvloed verkrijgbaar is ga ik dus los. En helemaal voor Mink, omdat het nog één keer kan in deze kleine maatjes en ik die juist zó ontzettend leuk vind.

De afgelopen weken heb ik pakjes gedeeld waar wel een prijskaartje aan hangt en daarom deel ik vandaag dit heerlijke pakje van Lindex met jullie.
Want naast dat ik deze print meteen te gek vond, is het ook nog eens een heel fijn praktisch pakje! Het stofje is heerlijk en het heeft een rits die aan twee kanten van boven naar beneden open kan.
Superhandig tijdens het verschonen en aan- en uittrekken!
Lindex heeft een standaard bedrag aan verzendkosten ongeacht de hoogte van je bestelling dus ik bestel vaak samen met een vriendin tegelijk zodat we de verzendkosten kunnen delen. Scheelt toch weer en dan blijft het pakje ook echt budget zeker als je ook nog wat andere items mee bestelt. En in de rest van hun collectie is ook genoeg leuks te vinden!

Klik hier om dit té leuke pakje te scoren!

 

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie