RUGZAK INSPIRATIE VOOR JOUW KIND

Het schooljaar is in volle gang en jouw kind gaat er iedere dag met plezier heen, maar dan slaat het noodlot toe: het rugzakje is kwijt of kapot! Gelukkig heb je voldoende keuze in de categorie rugzak kind! Dat maakt het meteen ook weer een beetje lastig, want hoe maak je een keuze uit dat gigantische aanbod? Daarom krijg je hier inspiratie om een leuke, nieuwe rugzak uit te zoeken. Lees gauw door en kijk welke rugzak jij het leukst vindt voor je kind!

 

De klassieke kleurstellingen
Wanneer jouw kind veel verschillende kleuren kleding in zijn of haar kast heeft hangen kan het handig zijn om een klassieke kleurstelling voor de rugzak te kiezen. Het rugzakje moet immers iedere dag mee en is moeilijker af te wisselen dan een shirt of broek, waardoor je graag wilt dat de rugzak bij iedere outfit past. Zwart, donkergroen en donkerblauw zijn dan goede keuzes. Een fellere kleur kan natuurlijk ook, zeker wanneer jouw kind daarvan houdt! Overweeg dan bijvoorbeeld geel, oranje, lichtblauw of natuurlijk roze!

Overal eten!
Een populaire print op veel kinderrugzakken is die van eten. Eten? Ja, eten! Een tas vol met wortels en paprika’s of juist aardbeien en banaantjes. Dit ziet er super schattig uit en geeft vaak een leuk effect op de tas. Zeker wanneer de stukjes eten in felle kleuren zijn opgedrukt. Omdat deze tassen vaak op de achtergrond ook een vrolijke kleur hebben ontstaat er zo een ontzettend kleurrijke tas.

Dierenprints
Een andere versie die we steeds vaker terug zien is de kinderrugzak met een dierenprint. Je hebt hier twee versies van. Ten eerste de rugzakken in panter, zebra of tijgerprint. De klassieke dierenuitvoeringen dus. Daarnaast heb je ook rugzakken waarbij de dieren zelf over de hele tas zijn afgedrukt. Zo staat het rugzakje vol met hondjes, tijgers, olifanten op zelfs eenhoorns. Dat is toch geweldig?

Camouflage
De camouflageprint is weer helemaal terug van weggeweest. In het straatbeeld zien we overal jassen, broeken en truien in de bekende camouflage uitvoering, die lang niet altijd groen met bruin hoeft te zijn. In plaats daarvan is een camouflage opdruk juist steeds vaker lichtroze of blauw. Super tof! Dit is dan ook zeker een goede optie voor de nieuwe rugzak van jouw kind, die er vervolgens weer helemaal modieus bijloopt.

Een leuke rugzak uitzoeken
Het gaat je nu ongetwijfeld lukken om een leuke, hippe rugzak voor je kind uit te zoeken. Veel plezier!

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie