HOE STYLE JE EEN JURK AF?

In het paradijs van mooie kinderkleding jurkjes wil ik deze vrolijke girl dress héél graag even met je delen! En ik wil je ook meteen even laten zien hoé je dit jurkje heel tof styled met een colbert. Een gaaf colbert is sowieso echt een trend item voor kinderen dit modeseizoen. Daarover later meer op Kindermodeblog!

Mare draagt vandaag een roze jurkje van Le Big met een heel subtiel panterprintje. Geen bruin tinten zoals we van de panterprint vaak gewend zijn, maar heel zoet doorvertaald naar een echte kindermode stof met vrolijke kleuren: knalroze, groen en blauw. Deze kleurstelling zorgt er eigenlijk al voor dat dit jurkje niet zoveel meer nodig heeft. Maar door dit jurkje met een stoer colbert te combineren – of met een oversized vest, nog een tip van mij! – geef je deze look toch een eigenwijze twist. Voorlopig kun je dit jurkje nog afstylen met een paar kniekousen, want er komt weer 20 graden aan, wát een cadeautje in oktober! Maar in de winter combineer je deze jurk natuurlijk gewoon met een panty of maillot. Zo simpel kan het zijn. Wat vind jij van deze outfit?

Get the look van Mare
1. Colbert Scotch R’ Belle
2. Jurk Le Big
3. Kousen Le Big
4. Laarsjes Le Big

Processed with VSCO with 7 preset

 

KLIK HIER OM HET INSTRAGRAM ACCOUNT VAN KINDERMODEBLOG TE VOLGEN! 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie