7x BABYSCHOENEN OM TE ZOENEN

Mama’s met babies opgelet! Eigenlijk alle mama’s opgelet, maar ok, vandaag even in het speciaal een blog voor de allerkleinsten onder ons!

Shoesme heeft de nieuwe collectie gelanceerd en daar zitten hele, hele leuke babyschoentjes bij! Hieronder zie je een paar van mijn favorieten! Tuurlijk springen de dierenprintjes er voor mij uit. Was te verwachten hè… Maar wat dit seizoen echt “normaal” begint te worden – en daar is deze dame enorm blij mee – is dat ook jongens met dierenprintjes thuis kunnen komen. Ik ben natuurlijk al jarenlang fan van dierenprint bij boys, bij Oliver is dat er met de paplepel ingegoten, maar anno 2019 zijn steeds meer mama’s om! Ook bij Shoesme snappen ze dat dierenprintjes te gek zijn voor jongens! Daarom kun je ook onder het kopje jongens de leukste animal print kinderschoenen en kinderslofjes terug vinden. Ja nogmaals, daar ben ik alleen maar heel erg blij mee!!

Omdat de meisjes “zo lijkt het” een beetje voorgetrokken worden op Kindermodeblog vandaag een extraatje voor de boys! Zo doe je meteen even wat combinatie inspiratie op met de leuke animal babyschoentjes voor jongens.

Wat is belangrijk om te weten, wanneer je schoentjes voor je baby / dreumes gaat kopen? Ik kan je dat nu haarfijn gaan uitleggen hier op Kindermodeblog, maar Shoesme heeft dat heel mooi en overzichtelijk opgeschreven op hun website. Ze hebben een hele handige pagina met tips en alles wat je moet weten wat belangrijk is voor het selecteren van de juiste babyschoenen voor jouw kleintje. Die net is gaan lopen, of dit bijna gaat doen! Spannend!!! En zo leuk en bijzonder! Zegt een moeder hier, die dit zich nog als de dag van gisteren kan herinneren. De eerste stapjes van Doutzen, zó bijzonder. Weet de datum, de tijd en plek nog precies. Bij Oliver staat dit iets minder op mijn netvlies geprint, wat aan de ene kant jammer is, maar bij een 2e onthoud je de mijlpalen net een tikkie minder goed. Herkenbaar? Anyway, lees dit echt even door, want dit is hele nuttige informatie. Daarna is het gewoon een kwestie van je favoriete paartjes kiezen. Want het kan nog he! Jij hebt het nu nog voor het zeggen he….het gaat rap met die kleintjes van ons! #StopdeTijd

Veel shopplezier!!

PS: Ik vind het altijd heel erg leuk om foto’s van jullie kindjes te ontvangen….mail je die naar me? Liefs Frederiek


1. Ponyhair luipaard schoentjes 2. Taupe schoentjes

3. Zwart veterschoentje
4.Panter booties
5. Blauwe schoentjes6. Zebra schoentjes 

7. Donkere panter schoentjes


Alle kleding is van Zara

Klik hier om naar Shoesme te gaan!

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie