30 BUDGET MUSTHAVES

Ben ik weer! Dit keer met een mega leuke selectie van BUDGET MUSTHAVES! Waarom? Omdat wij op Kindermodeblog graag kindermode inspiratie willen bieden aan ELKE MAMA, of ze nou een dunne óf een hele dikke portemonnee heeft. Wij willen graag iedereen de inspiratie kunnen bieden om z’n kinderen leuk aan te kleden. Bovendien vinden heel veel mama’s het fijn om een combinatie te maken van budget kinderkleding mét de meer betaalbare kinderkleding. Dus een mooie mix van wat duurdere kindermode merken aangevuld met budget musthaves. Is dat herkenbaar voor jou?? Hoe dan ook, ik vind het iig tijd geworden voor een heerlijke blog bomvol te gekke eye-catchers voor een geinige prijs. Ik heb écht mijn best gedaan!! 🙂

Ik heb deze week een flinke online surf ronde gemaakt langs alle betaalbare kinderkleding (ketens) en ik heb echt hele leuke dingen gevonden. Vandaag deel ik daarom maar liefst 30 kindermode BUDGET KINDERMODE MUSTHAVES met je! Bij het uitzoeken van deze items, bij de verschillende kinderkleding webshops en winkels, heb ik puur gekeken naar de items die ik heel gaaf vind om te zien én waarbij ik in gedachte een hele toffe combinatie voor me zie. Deze combinatie zien jullie natuurlijk niet hier in de blog, want dan zou deze blog over een maand nog niet klaar zijn, maar hopelijk komen jullie met deze toffe selectie toch goed uit de voeten. En op gevoel heb ik geprobeerd om een beetje een eerlijke verdeling te maken tussen jongens en meisjes! En volgensmij is dat best wel goed gelukt 😉

Laten jullie mij weten welke van deze 30 items jouw favorieten gaan worden? Welke ga je zeker shoppen? Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd en ik vind het altijd tof om jullie reacties terug te lezen. Reageren kan onder deze blog, op Instagram, maar je mag mij ook altijd een mailtje sturen. Veel plezier met kijken en shopze!! 🙂 Liefs Frederiek
1. Trui We Fashion


2. Broek We Fashion


3. Shirt Name it


4. Tuinpakje Next


5. Jurk Next


6. Rok Name it


7. Trui Next


8. Overgooier Next

9. Sweatpak Next


10. Blouse Lefties 


11. Trui Name it 


12. Shirt Name it 


13. Rok Zara


14. Shirt Zara


15. Pakje Next


16. Jurkje Next


17. Jurk Zara


18. Broekje H&M


19. Jeans Jasje Zara


20. Jumpsuit Next


21. Sterren trui H&M


22. T Shirt Lindex


23. T shirt Lindex 

24. Vest Zara


25. Legging We Fashion


26. Legging We Fashion


27. Trui Lefties

28. Trui We Fashion

29. Shirt Name it

30. Velvet Rok 

Tags: , , , , , , ,

1 Reactie

  • door Anoek
    Posted 26 september 2019 07:23 0Likes

    Die zebra en giraffen
    PRint echt te leuk😊

Plaats een reactie