BACK TO SCHOOL MET JULIE

BACK TO SCHOOL MET JULIE

Door: Renske

Daar zijn we weer! We hebben de tweede schoolweek er op zitten en eigenlijk is iedereen wel weer gewend. Beau gaat supergoed op school en is tot nu toe alle dagen helemaal geweest en ook de meisjes komen elke dag enthousiast thuis.
Toch weer fijn dat iedereen het zo naar z’n zin heeft. Ook ik ben wel weer een beetje gewend aan ons nieuwe ritme. ‘s Ochtends is het even aanpoten in m’n eentje maar over het algemeen hebben we nu een schema te pakken dat werkt. En tot nu toe zat iedereen op tijd in de klas met brood, fruit en de juiste gymtas 🙂

Julie zit dit jaar in groep 4, ze is pas net 7 maar als ik naar haar kijk denk ik soms dat ze 10 is. Ze is zo lang aan het worden! (en brutaal….)
We gingen ook weer even haar kast door voor aankomend seizoen en de meeste broeken kwamen weer tot de enkels dus er moest geshopt worden!
Tot nu toe kozen we meestal voor leggings en skinny jeans terwil de flared broeken toch echt al weer een tijdje terug in de mode zijn.
Deze keer hebben we toch een keer een flared jeans geprobeerd en ik was meteen helemaal enthousiast. Julie moest er in het begin even aan wennen (vooral met rennen op het schoolplein) maar vind het uiteindelijk ook helemaal leuk staan.

Dit donkergrijze modelletje is van Zara en is heerlijk strectchy. De pijpen zijn ook weer niet té wijd en bij Julie valt de broek precies goed qua lengte. We hebben ‘m gecombineerd met een lief wit blousje, ook van de nieuwe Zara collectie en chunky sneakers,
Panter haarbandje van H&M erbij en hop ze kan zo de klas in.

Wat vind jij van deze broeken trend, go or no go voor je dochter?

Deze jeans shop je hier en klik hier voor de blouse.

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie