REIN & MAAS; BACK TO SCHOOL MET KIXX ONLINE

Door Heddy:

Back to life, back to reality…….

Afgelopen maandag was het zover, school! Hallo ritme, hallo irritante wekkers…. JA, wekkerS. Ik raak zo gewend aan dat lekker snoozen in bed, relaxte start, pyjama ochtenden to the max. Maar dat alles is over, tijd voor actie en weg met die vakantiebubbel.

Het weer in Nederland is direct gaan meewerken, want inmiddels zijn de boys met hun jasjes (!) naar school, draag ik mijn nieuwe winterlaarsjes en ben ik stiekem al beetje aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen wat eraan komt. Vooral wat betreft de inhoud van de kledingkast! Zoals jullie wellicht al van mij weten, ben ik gek op outfits die een tikkeltje oversized zijn. Het voordeel daarvan is dus ook dat ze er makkelijk 2 seizoenen mee kunnen doen, het nadeel is dat het dan lijkt alsof ze niets meer nodig hebben……. En er dus niets meer gekocht hoeft te worden…. Maar niets moet, alles mag!

Dus ben ik lekker gaan struinen op Kixx Online, echt dikke favoriete website! Heel overzichtelijk, fijne categorieën/filters en altijd super (snelle) service. Sinds de jongens op school zitten ben ik verknocht geraakt aan het merk Scotch Shrunk. Niet die hele kast vol natuurlijk, maar de unieke items combineren met andere basics. I love it! Dat combineren is trouwens wel een hobby, uit de hand gelopen hobby zelfs. Als iemand aan mij vraagt welke stijl ik heb voor de jongens, weet ik dat serieus niet te vertellen in 3 woorden! Voor mezelf ook niet… Ik kan helemaal in het zwart de deur uit gaan, print op print, lange jurk, kleur, jeans met lovertjes.

Kixx Online is met een nieuwe campagne gestart dit schooljaar “STYLE HEROES”, waarin ze 6 stijlen omschrijven die bij jouw kind passen. Zo heeft Frederieke ook een aantal items geselecteerd, inspiratie ten top, dus gogogo!!

Als ik dan tóch moet kiezen, maak ik een mix van ‘wild child’, ‘sporty star’ met een vleugje ‘spotlight seeker’!

Ik wilde speciaal voor deze blog iets anders dan anders, iets aparts! Deze toffe, stretch pantalonnetjes van Scotch Shrunk geef ik een stoere touch door de sweaters van Scotch Shrunk! Onder de sweaters dragen ze allebei een blauw blousje, zodat je nét dat kraagje nog ziet! Die blouse en pantalon is trouwens meteen kerstoutfit nummer 1, je kan het maar alvast hebben… 🙂 Een paar leuke sneakers, trendy mutsjes van de Zara en helemaal ready for school! Bijna too cool for school; als je de laatste foto’s ziet……..

Welke stijl past bij jouw kind(eren)?

Shop the looks

De blauwe trui van Maas shop je hier.

De pantalon van Maas shop je hier.

De grijze trui van Rein shop je hier.

De pantalon van Rein shop je hier.

 

Shop the looks

De blauwe trui van Maas shop je hier.

De pantalon van Maas shop je hier.

De grijze trui van Rein shop je hier.

De pantalon van Rein shop je hier.

Plaats een reactie