DE HIPSTE RUGZAKKEN VOOR DE EERSTE SCHOOLDAG

Daar gaat je kind; de hipste rugzakken voor de eerste schooldag

Het eerste lachje, de eerste stapjes… Voor alles in het leven van jouw kind is een eerste keer, en dus ook voor jou. De eerste keer dat je kind gaat logeren, de eerste keer naar ‘school’. Want of dat nu de peuterspeelzaal is of de ‘grote’ school; het zijn mijlpalen. Nog jaren later zul je terugdenken aan dat moment dat je kind aarzelend of juist vol overtuiging met zijn nieuwe rugzak op zijn rug de klas in stapt…

Dat beeld, voor altijd gegrift in je geheugen, moet er natuurlijk perfect uitzien. Dus kies je zorgvuldig de kinderrugzak die past op het ruggetje van jouw kind. Ben je een trendy ouder of kies je vooral voor praktisch? En bij welke rugtas gaat jouw kind glimmen van trots?

Wij hebben de mooiste, hipste, maar ook meest praktische rugzakken voor jou op een rijtje gezet:

Hip voor de (eerste) dag met de nieuwste Herschell rugzakken

Kinderen houden van dieren, dat weet Herschel ook. Daarom hebben ze kindertassen ontworpen met leuke dierenprints. Van de fleurige Heritage Kids Multi Ditsy Floral Black / Flamingo Pink  met een prachtig ontwerp, vol met bloemen en vrolijke kleuren tot de Heritage Kids Later Gaitor een rustig design zwarte rugzak met groene horizontale strepen waarin subtiel krokodillen zijn verwerkt.

Maar ook de Heritage Kids Polka People mag er zijn. Deze leuke en vrolijke tas is in de basis zwart met daarop grappige en kleurrijke poppetjes. In de Herschell kinderrugzak kunnen de kinderen veel schoolspullen kwijt, maar er zit ook een naambadge op waar ze hun naam kunnen schrijven. En de fijne schouderbanden zijn zo gemaakt dat je kind zo min mogelijk last heeft van de tas op zijn rug.

Met de rugzak Cute Squirrel Pink veroverd Pick & Pack de harten van de kleine meisjes die dromen van roze. Je wordt er toch ook spontaan vrolijk van. Niet alleen van het design maar ook van het draaggemak. De rugzakken hebben namelijk de gewatteerde en verstelbare schouderbanden helemaal aangepast aan lengte jouw kind.

Ook de designs met schattige hondjes, aapjes, uilen of panda’s zijn lief en stoer tegelijk. Gaat jouw kind meer voor heel stoer? Dan gaat het met de Vampire van Pick & Pack zeker de wedstrijd van de stoerste rugzak winnen. Het zwarte polyester is voorzien van grijze vleermuizen die op de voorkant fladderen

De tassen van Pick & Pack zijn er in twee maten. De grootste is 28 x 23 x 18 cm en zijn kleine mini broertje is 31 x 22 x 10 cm groot. Beide hebben een handig ritsvak met naambadge en een elastisch vak voor een drinkbeker.

Stoere kids dragen Sticky Lemon tassen
De tassen van Sticky Lemon zijn gemaakt van stevig canvas dat makkelijk schoon te houden is. De kleuren zijn helder en fris en de tassen hebben allemaal een bijzondere look. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat de tas lekker op de rug blijft zitten.

Voed jij je kind graag op met wat goed is voor het milieu? Dan ben je met deze tas meteen goed bezig. Een Sticky Lemon tas is namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Zo draagt je kind een tas die nauwelijks het milieu belast.

Plaats een reactie