DIT ZIJN DE NIEUWE ZOMERJASSEN VAN REIN & MAAS

DIT ZIJN DE NIEUWE ZOMERJASSEN VAN REIN & MAAS

Door: Heddy

Zomerjassen. Ein-de-lijk geslaagd! Stom hè? Heel lang heb ik de zoektocht voor me uitgeschoven. Ontkenningsfase!
Ik hoopte dat ze gelijk over konden op ‘met-zonder-jas’ vibe…. maar met een spijkerjasje óf je dikke winterjas aan de kapstok is het niet gelukt.

Dus dook ik het internet op, serieus een paar avonden… Ik kon het níet vinden! Of te opvallend, te duur, te donker, te veel look a like op winterjas… totdat ik een mailtje kreeg van KIXX-online met de mededeling dat de zomerjassen 40% zijn! Ik hoopte dat mijn favoriete (iets te dure) jas in de sale was…. en TADA! Nieuwe zomerjas van Scotch Shrunk! Gescoord met 40% en echt méga méga blij mee! Het is een lichtgewicht jasje, door de kleurencombinatie valt ie lekker op van veraf, ook handig met ondernemende kleuters! Capuchon voor het geval je in een storm terecht komt (met het weerbericht voor de komende 14 dagen komt dat goed uit) én tot in de puntjes netjes afgewerkt. Eind goed, al goed! Ik ga dus nu niet ontkennen dat ik het stiekem dus wél leuk vind, die tussenfase wat betreft jassen!

Dit toffe jasje shop je hier

 


Tags: , , ,

Plaats een reactie