DIT IS DE HIPPE OUTFIT VAN LARA

DIT IS DE HIPPE OUTFIT VAN LARA

Door: Jeannine

De verhuizing van Londen naar Cambridge hebben we achter de rug en we zijn zo goed als gesetteld. Niets leuker dan onze nieuwe woonomgeving verkennen met onze kleine meid. Nou had zij meteen al het geluk dat er uitgerekend in de eerste week een kermis in het nabijgelegen park werd gehouden. Iets waar we moeilijk onderuit kwamen toen we langs liepen en zo zaten we niet veel later samen in de draaimolen.

Zelf ben ik niet zo zot op de kermis, maar die grote pretlach van mijn dochter kan ik moeilijk weerstaan, ze vindt het geweldig. We hebben de regel dat ze maximaal vijf kaartjes krijgt, die ze zelf mag inzetten. Groot favoriet zijn de auto’s en trampoline. Lekker rond stuiteren en alle energie eruit gooien. Ze heeft het nodig.
Gelukkig was de sfeer gemoedelijk en minder schreeuwerig dan ik normaal gewend ben van de kermis. Misschien heeft het rustige Cambridge daar een degelijke invloed op. Het bezoek sloten we af bij de eendjes, waar Lara in ruil voor drie gevangen eendjes een plastic aapje in ontvangst nam. Kermis, zij blij, wij blij.

Uiteraard deden we dit alles in een tof outfitje!
Jas: Zara
Flared legging: Moonbeamcollective
Tasje: Zara 
Haarband: Zara

Tags: ,

Plaats een reactie