ZÓ COMBINEER JE DE UNICORN ALL STARS

Dit zijn ze dan! Dé schoenen die me weer wat extra grijze haren hebben bezorgd 😉 Grapje!! Volg je mij nog niet op Instagram en denk je nu, waar heeft zij het in godsnaam over?  Lees hier wat er misging! Het goede nieuws is, de Unicorn All Stars staan op de foto en hoé. Voordat ik alles over de outfits van Kate met je ga delen, neem ik je eerst even mee naar de dag waarop deze Unicorn All Stars mijn leven (en dat van jullie) binnenwandelde….
De eerste keer dat ik ze zag… – dit klinkt als het begin van een lovestory en dat is het eigenlijk ook wel 😉 – was tijdens de opening van de nieuwe Nelson winkel in Hoog Catharijne in Utrecht. Deze spiksplinter nieuwe winkel is een aanrader om eens heen te gaan! Anyway, bij het zien van deze gave All Stars maakte mijn hart een sprongetje. Wat zijn ze leuk!! De graadmeter  “deze zou ik zelf ook wel willen, hebben ze deze ook in mijn maat?” gaat nu een keer niet op. Maar hallo, ik voelde me overvallen worden door iets groters. Hier kunnen dui-zen-den meisjes dolgelukkig van worden…!

Ok. Ik moet toegeven, het zoetsappige en prinsessen gehalte ligt wel een tikkie hoog bij het thema unciorn, dus er is een uitdaging. En ik weet uit ervaring dat veel papa’s en mama’s daarop af knappen. En in het geval van deze schoenen zou ik dat zó zonde vinden. Lees: een gemiste kans! Want hoeveel blije gezichtjes gaan daar wel niet mee verloren? Zeg nou zelf, wat is er heerlijker dan het geluksgevoel van je kind een flinke boost te geven? En met deze schoenen kan dat. Zo simpel is het! Kind blij. Papa en mama blij.

Ok ok. Het zijn maar Unicorn All Stars. Ik praat er nu over alsof mijn leven en dat van duizenden little girls ervan af hangt 😉 Dat valt natuurlijk wel mee. Heb er ook geen aandelen in. Maar op het inspiratie vlak help ik je graag een handje. Daarom deel ik vandaag maar liefst 2 outfits met je en laat ik zien hoe je deze Unicorns moeiteloos combineert met de rest van je kledingkast.

Tip 1. Zoek het in contrast. Ga dus niet voor zoet op zoet op zoet. Om de Unicorn All Stars een beetje tegenwicht te geven, moet je opzoek naar stoere items! Kate draagt daarom een lekkere stoere outfit. Ze draagt een mosterdgele trui met kattenkoppen erop van One Day Parade (heel leuk merkje trouwens!), daaronder een superstoer jeansrokje van Zara met rafels dat het weer extra stoer maakt. Haar panter hemdje laat ik er (bewust) onder uitpiepen. Spelen met laagjes noemen ze dat 😉 Fijne look toch? Ik word er blij van! Jullie ook? Kate kan er iig heerlijk in spelen!

De 2e outfit die Kate draagt is net iets minder stoer, maar stoer genoeg! Ze draagt een vlinderrokje van 4FF en een tof print shirtje van One Day Parade. Om de look lekker af te stylen en wat extra contrast te geven draagt Kate mega coole pantersokken. Heerlijk toch?! Kate vindt beide outfits en haar nieuwe schoenen te gek. Dus dat komt wel goed 😉

Welke outfit spreekt jou het meeste aan?! Outfit 1 of 2? Leuk als je het laat weten op Facebook of Instagram! Succes met kiezen 😉

Je kunt de Unicorn All Stars via deze link shoppen bij Nelson

Klik hier om de Unicorn schoenen te shoppen!

Ga jij voor outfit 1 of 2?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie