VOOR DE MAMA’S: HIER VIND JE DE PERFECTE BRIL

VOOR DE MAMA’S: HIER VIND JE DE PERFECTE BRIL

Misschien heb je het zelf meegemaakt maar wist je dat je ogen kunnen veranderen tijdens en na je zwangerschap? Het gezichtsvermogen kan (in geringe mate) verslechteren door schommelingen in de hormoonhuishouding. (Aanstaande) moeders kunnen ook last hebben van droge ogen, een wazig of vertekend beeld, vlekken en drijvers (kleine celclusters die van de binnenkant van het oog loslaten en in de gelei drijven waarmee het oog is gevuld).

Mocht je daar last van hebben van een van deze problemen, maak je dan niet ongerust. De kans is groot dat als ze op natuurlijke wijze zijn ontstaan en dat op dezelfde manier na de geboorte ook weer verdwijnen.
En mocht na onderzoek blijken dat de achteruitgang toch blijvend is dan zijn er tegenwoordig zo veel toffe brillen die met trots gedragen kunnen worden.

De website van Mister Spex biedt een hele moderne manier van brillen kopen aan.
Het hele proces gaat als volgt:
In de webshop kan je kiezen uit ruim 3000 merkbrillen. Na het invullen van de filters blijft er 20% aan geschikte items over waar je uit kan kiezen.
En vervolgens, en hoe leuk is dat, kan je de brillen online passen door simpelweg een foto te uploaden en in 3D de brillen op je hoofd te bekijken. Té handig toch?
Je 4 favoriete brillen kan je erna thuis in real life passen en zo je uiteindelijke keuze maken. Weet je je exacte correctiewaarden al? Dan geef je deze online door. Zijn ze nog niet bekend,  dan kan je ze tijdens een oogmeting bepalen bij één van hun partneropticiens.

Na het doorgeven van deze exacte correctiewaarden kies je de gewenste glazen en word je bril geheel op maat gemaakt. Binnen twee weken wordt de bril dan bij je thuis bezorgd. Vervolgens heb je ook nog nog 30 dagen om er zeker van te zijn dat dit echt DE bril is, en zo niet, mag je ‘m nog retourneren. Top service toch? En easy does it!
Neem zeker even een kijkje op deze geweldige site want er staan echt een hoop pareltjes tussen.

Tips voor het shoppen van een outfit net na je zwangerschap vind je hier!

En hier vind je tips over de toffe nieuwe neon modetrend!

 

Tags: , ,

Plaats een reactie