DEZE LEOPARD TRUI IS OOK ECHT STOER VOOR BOYS

DEZE LEOPARD TRUI IS OOK ECHT STOER VOOR BOYS

Over minder dan 2 maanden is het al zo ver, dan komt baby nr 4. Ik ben inmiddels dus al flink aan het shoppen geslagen.
Na 4 jaar hebben we wel het een en ander bewaard maar ook een hoop weg gedaan. En in die 4 jaar is het aanbod enorm gegroeid en er is zo ontzettend veel om uit te kiezen!
Met 2 meisjes en een jongen al thuis was het geslacht van baby nr 4 me echt om het even, maar de kids wilden graag een broertje om de balans te herstellen en toen bleek dat dat zo was waren we allemaal happy.
En stiekem denk ik ook dat het een stuk beter is voor mijn portemonnee. Want voor iemand  met een lichtelijke verslaving voor panterprintjes is het het geen goede periode om een meisje te krijgen 😉   Want werkelijk alles kan je in panter aanschaffen op dit moment (niks mis mee uiteraard).Nou wil ik helemaal niet zeggen dat panterprintjes alleen voor meisjes zijn, totaal niet zelfs. Alleen kunnen meisjes echt alle panterprintjes hebben  (qua kleuren en verschillende prints etc) en jongens maar een deel ervan (in  mijn optiek dan he…. )
En dus heb ik wel al heel zorgvuldiger aardig wat panter- en tijger outfitjes ingeslagen maar ik hou het redelijk binnen de perken 🙂

Laatst werd ik getipt over een nieuw kledingwinkeltje voor kids in Den Haag niet al te ver van ons huis. Nou inmiddels zitten er alweer 8 maanden maar gek genoeg had ik het nog niet eerder ontdekt. Het heet Pluk & Paloma en het is zo’n shop waarin je jezelf als een kind in een snoepwinkel waant met tig mooie merken die je in Den Haag verder bijna niet tegenkomt en ik altijd alleen online kan aanschaffen.
Inclusief Ă©Ă©n van mijn lievelingsmerken, Maed for Mini! Van de nieuwe collectie had ik nog steeds een paar items op het oog die ik graag wilde hebben maar nog niet had aangeschaft of niet helemaal zeker was van de stof / model. Zo ook deze gele pantertrui trui die daar dus gelukkig tussen hing. De trui is van katoen maar voelt heerlijk zacht als een soort badstof. Verder heeft het een oversized fit met een subtiel allover printje. Beau was mee met mij in de winkel, paste de trui en wilde ‘m niet meer uitdoen.
Hij draagt ‘m hier op een jeans short van H&M en sokken van Zara. En zeg nou zelf, dit is toch wel het bewijs dat panterprintjes toch ook echt bij jongens kunnen? 🙂

 

 

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie