DIT IS DE HIPPE OUTFIT VAN LARA!

Little dancing queen in her corduroy flared dungarees 

Door: Jeannine

Bij terugkomst van de vakantie, viel ons één ding meteen op, Lara was enorm gegroeid! Of het nu aan de zon, de temperaturen, het eten of de zee had gelegen, Joost mag het weten. Maar laten we het erop houden dat het gewoon bij de leeftijd hoort 😉
Ze is immers alweer een tijdje vier en nu gaat de groeispeurt pas echt beginnen. Verheugd was ik dan ook toen ze dit pak paste van Moonbeam collective (voorheen Kidchella the Label).

Overtuigd van de goede maat, schafte ik dit pak een tijdje terug veel te groot aan. Dat ligt totaal niet aan het ontwerp, het was mijn eigen verkeerde inschatting. Achteraf alleen maar blij mee, want het pak lijkt nu perfect bij Lara te passen. Super leuk om te combineren met bijvoorbeeld een coltruitje of een witte blouse met pofmouwen. De pijplengte kan er nog wel even mee door, de bandjes over de schouder zijn namelijk verstelbaar.

Ik ben echt dol op jumpsuits, corduroy en al helemaal op flared broekjes. De combinatie in één item is dus helemaal top. Lara voelt zich er in ieder geval helemaal happy in en maakt er het liefst nog wat dansbewegingen bij.

Check vooral ook even de andere items op de webshop van dit label, voor zowel jongens als meisjes echt super!

Tags: ,

Plaats een reactie