DE LEUKSTE KLEDINGTRENDS VOOR DE ZOMER

De leukste kledingtrends voor deze zomer
Niet alleen de kinderen vinden het leuk om er trendy bij te lopen, ook de ouders (vooral de moeders) willen dat hun kind er elke dag superleuk en schattig uitziet. Nog maar een paar weken en dan is het alweer zomer; de tijd gaat zo snel. Aangezien het al bijna zomer is, is het aan te raden om nu alvast al je zomerkleding in te kopen. Wil je meer weten over de leukste zomertrends? Lees dan verder want in dit artikel vertel ik alles over de leukste kleding trends voor zomer 2019.

Rainbow
Eerlijk is eerlijk, iedereen vindt dat zijn of haar kind er in elke outfit super schattig uit ziet. Om je kind er nog leuker uit te laten zien, kan je veel gekleurde kleding gaan kopen. Kleur op kleur is helemaal in. Hoe meer regenboog kleuren je kind aan heeft, hoe leuker hij/zij eruitziet. Naast de felle kleuren zijn ook de pastelkleuren helemaal hip. Hoe kan je dit nou het beste combineren? Kies bijvoorbeeld een broek in een felle kleur gecombineerd met een pastelkleurig T-shirt. Laat de details van de felle kleuren nog terugkomen in een accessoires, zoals een haarband, en je outfit is af.

Overal printjes
Wat ook zeker niet mag ontbreken in de kledingkast van je kind zijn opvallende patroon items. Deze items geven je veel ruimte voor creativiteit. De patronen die vooral hip zijn, zijn de retro-design patronen. Hierbij zie je dus veel vierkanten en ruiten.

De retro trend houdt niet alleen op met deze patronen; de jaren 80 komt helemaal terug. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren die in de jaren 80 helemaal in waren, zoals geel en lila. Daarnaast is het dragen van sokken niet meer iets lelijks, maar juist iets hips. Denk bijvoorbeeld aan een korte broek met hoge sportsokken en een paar sneakers.

De sportieve look
Zoals ik net al aangaf is het dragen van sportieve sokken met gympen in. Maar hier stopt het niet. Het dragen van sportkleding is hip en cool. Het grote voordeel van deze trend is dat het ook nog eens super comfortabel zit. Je ziet er leuk en hip uit en het zit ook nog eens superlekker. Wil jij ook een outfit voor je kind kopen met veel korting? Klik dan hier.

Zelf word ik al helemaal vrolijk van al deze kleurrijke en leuke kledingtrends. Ben jij ook al klaar voor de zomer?

Plaats een reactie