DIT LEUKE ROKJE WIL JE ZIEN!

Vandaag wil ik even de leuke outfit van Jente met je delen! Is Jente nou schattig? Of is ze mega stoer? Ik weet ‘t niet. Wat mij betreft heeft ze het allemaal! Ze is daarom erg makkelijk te kleden. Want alles staat haar leuk! Vandaag gaan we daarom voor een tof rokje van 4FunkyFlavours met een fris shirtje en jasje erop. De kleuren en opvallende print van dit rokje, zijn op vele manieren te combineren. Je kunt voor print op print gaan, denk even aan een panter truitje bijvoorbeeld (hoe leuk!!), maar je kunt het ook lekker rustig houden. Met een simpel shirtje en effen jasje. Zoals ik vandaag aan je laat zien! Het kan allemaal. Doe waar jij van houdt. It’s up to you!

Wat vinden jullie van deze outfit? Is dit rokje ook iets voor jouw dochter?

4ff rokje zwanen

Tags: , , ,

Plaats een reactie