DIT IS EEN HEEL FIJN ZOMERJASJE!


DIT IS EEN HEEL FIJN ZOMERJASJE!

Door: Rosan

Ik heb een dochter die niets vergeet, maar ook echt niets! En soms maak je wel eens beloftes aan een kleuter omdat je er stiekem vanuit gaat, dat vergeten ze toch wel weer. Nou deze niet hoor. Zo hebben wij zeker al een jaar nog een uitje naar Oud Valkeveen op het programma, moet ik haar nog eens een keer naar een proefles judo brengen, moet ik volgende keer tegen de oppas zeggen dat ze echt nog niet zelf haar tanden kan poetsen en wil ze op vakantie naar Rio de Janeiro (papa’s schuld, niet de mijne). Waarschijnlijk ben ik alweer de helft vergeten, maar daar herinnert ze me vanzelf wel weer aan. Ik ben inmiddels wel iets voorzichtiger geworden in mijn toezeggingen, aldoende leert men zullen we maar zeggen!

Wat ik haar ook beloofd had was een nieuwe jas, want die te gekke en super dikke winterjas met hele grote capuchon die echt haar favoriet was, werd nu toch wel erg warm. En ze heeft ook het slingerrek uitgevonden op het schoolplein, en dan is zo’n dikke jas ook niet handig. Dus graag een dunnere jas en snel graag! Deze jas van Mar Mar Copenhagen voldeed precies aan haar wensen gelukkig. Ik weet niet of je dit merk kent, maar het is weer zo’n Scandinavische topper waar je geen genoeg van krijgt. De kleuren van de collecties zijn over het algemeen zacht en de kwaliteit is geweldig. Ook houd ik erg van de meisjesachtige details die in de kleding is verwerkt. Zoals bij deze jas een glimmend randje op de schouder, de langere ronde achterkant en deze mauve kleur is chic en past echt bij veel andere kleuren! Ja wij zijn fan hoor 🙂

Wat vind jij ervan?

Tags: , ,

Plaats een reactie