ZO COMBINEER JE DEZE KLEUREN!

De lente is begonnen! En dat voel en zie je niet alleen als je buiten bent, maar ga je vanaf nu ook meer terug zien in de kleuren van de mode! Vooral in de kindermode is het verschil tussen winter en zomer best groot, als je kijkt naar het kleurenpalet. De winterse donkere kleuren maken nu plaats voor zachte, lieve, meer vrolijke tinten. Geel en roze doen het samen als combi altijd goed! Het zijn kleuren die elkaar enorm kunnen versterken. Geloof mij maar! Deze kleuren combi doet het gewoon enorm lekker samen.

Vandaag laat ik jullie dat zien met de outfit van Hanne. Zij draagt een supercoole knalgele trui van Calvin Klein. Het modemerk Calvin Klein is trouwens echt aan een ware comeback bezig – misschien was dit jou ook al opgevallen. Ook de kids kunnen hun hart ophalen aan de leukste fashion items van dit bekende modemerk. Of het nou wel of niet “ok” is…de meeste kinderen gaan in hun leven door een fase heen waarin ze gevoeliger zijn voor merkkleding. Groepsdruk, erbij willen horen, bewust of niet. Het hoort er allemaal bij. Merken spelen hier natuurlijk slim op in met hun marketing. Ach ja, zolang de kleding leuk is, heb ik hier geen problemen mee! Ik bedoel, wanneer de kleding zelf niet om aan te gluren is, maar het echt en puur alleen gedragen wordt door het merk dat erop staat….dan ben ik iets minder enthousiast. Maar ook hierover zijn de meningen verdeeld….Nou dit geeft weer stof tot nadenken… Waar doe je aan mee? En waaraan niet?! Belangrijkste is natuurlijk dat jouw zoon of dochter zich lekker voelt in een outfit. Wat het dan ook is. Hanne vond deze trui – met popcorn print – echt helemaal het einde. Het roze rokje is van Zara en dat houdt de prijs van de outfit goed in balans. Yes, I love it! Wat jij? Hanne is klaar voor de lente!

Via deze link kun je de gehele Calvin Klein collectie bekijken en die is echt onwijs leuk!!

calvin klein_kinderkledingcalvin klein_kinderkleding
Klik hier om de Calvin Klein collectie te bekijken

Wat vind jij van deze outfit? 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie