HELEMAAL HIP IN STIP

HELEMAAL HIP IN STIP

Door: Alison

Hi!

Stipje op stipje.

Afgelopen week bestond hier in het teken van een aantal dokters bezoekjes. Junes had een klein gek stipje op haar buik. Dat met de dag groeide, hoe onschuldig het er de eerste dagen ook uitzag. Na een aantal dagen was de plek zo’n 6x zo groot. Dus toch maar even voor de zekerheid langs de huisarts en onze vraag werd eigenlijk gelijk beantwoord. Dit is krentenbaard, het heerst momenteel enorm. Voor diegene die het zich afvraagt wat is krentenbaard? Het is een bacterie op de huid. De meeste kindjes of mensen krijgen het van een ander omdat het makkelijk over te dragen is. Gelukkig zijn de wondjes nu bijna geheeld en heeft Junes er nog amper last van.

Dus Junes en ik hadden deze week genoeg tijd samen, we stelden bezoekjes met veel kids maar uit. Je wilt het niet op je geweten hebben dat er straks een andere kleine puk met deze vervelende plekjes rond moet lopen. Dus wat moet je dan? En dan ook nog die verschrikkelijke wind en regen. Nou dat wist mama wel, we gaan gewoon even shoppen! En hoe toepasselijk, het begon allemaal met een klein onschuldig stipje en wij shopte deze outfit met behoorlijk wat stipjes! Ik raak niet uitgekeken op deze trend. Het kleine stipje of de wat grotere, ik vind ze lief maar stoer tegelijkertijd! Dit model blouseje hing eerder dit seizoen ook al bij Junes in haar kast. Het zit comfy en je combineert hem echt supermakkelijk! En het broekje, eerlijk zeg nou zelf! Dit is toch gewoon liefde op het eerste gezicht?

Heeeeel veel liefs,

Alison & Junes.

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie