DIT ZIJN DE IDEALE BOOTS VOOR DIT WEER


DIT ZIJN DE IDEALE BOOTS VOOR DIT WEER

Oh kan die winter alsjeblieft snel afgelopen zijn? Naast dat ik helemaal klaar ben met dit weer ben ik terwijl ik dit schrijf ook nog eens ziek.
En niet een beetje, nee compleet gevloerd door de griep of een keelontsteking of allebei, ik weet het niet behalve dat ik de laatste keer dat ik me zo voelde niet eens kan heugen kan je nagaan 🙂
En velen van jullie herkennen dit waarschijnlijk maar moeders mogen en kunnen niet ziek zijn want dan is het hele huis ontregeld. Met een vent die veel werkt zonder flexibele tijden moet je gewoon af en toe meer doen dan je eigenlijk aankan op dat moment. Gelukkig heb ik een hele vriendin die de kids ‘s ochtends naar school brengt en Beau opvangt en een moeder die ze dan weer uit school haalt en mee op pad neemt dus niks te klagen. Het is gewoon allemaal de schuld van de winter!

En dan vanochtend weer met een laag sneeuw wakker worden. De kinderen werden er wel blij van moet ik eerlijk zeggen en Julie helemaal want dan kan ze haar nieuwe gevoerde boots van Enfant aan.
Jullie hebben ze vast al eens voorbij zien komen, de regenlaarzen met bont aan de binnenkant. Ik had ze ook vaak online gezien en laatst toen ik ze in de winkel in mijn handen had toch maar overstag gegaan. Want een regenlaarsje moeten ze nou eenmaal hebben en in deze tijden is zo’n bontje aan de binnenkant wel erg lekker.
Ik heb voor Julie voor de zilvergrijze met glitter gekozen, maakt zo’n laarsje toch net weer iets leuker. Maar ze hebben ook veel andere leuke kleuren!
En bij gebrek aan snowboots is dit gewoon een prima alternatief voor in Nederland!

Wat voor schoenen dragen jouw kids met de weer?

Deze gevoerde laarsjes vind je hier

 

Klik hier om ook de andere kleurtjes te bekijken

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie