NIEUW MERK VOOR ECHTE STOERE BOYS

NIEUW MERK VOOR ECHTE STOERE BOYS

Soms horen we wel eens dat er voor meiden véél meer leuks beschikbaar is dan voor de boys. Maar hoewel er soms meer op meiden wordt gefocust, is er echt zóó veel leuks voor de boys te vinden! Vandaag willen we een merk aan je voorstellen dat zich alleen maar op de boys richt. Dit nieuwe merk is echt een super coole toevoeging aan het assortiment jongens merken. Let us introduce: MOVE Kidswear!

MOVE is een nieuw Nederlands kinderkleding merk voor jongens. Als we drie woorden zouden moeten kiezen om MOVE te omschrijven zouden dat stoer, basic en minimalistisch zijn. De collectie is geïnspireerd op de laatste trends, vertaald naar de kindermode, stoer, maar altijd met basic en minimalistisch in gedachten. Jongens houden van lekker spelen, ravotten, rennen en springen en dus moet de kleding lekker comfortabel zijn én van goede kwaliteit. Dat vindt MOVE heel belangrijk, dus wordt er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de kleding, zonder dat daar dan gelijk weer een giga prijskaartje aan hangt. Top toch?

MOVE heeft maar liefst 6! collecties per jaar. De collecties zijn compact, maar wel ready-to-wear. Zo kun je voor iedere tijd van het jaar leuke nieuwe items shoppen die je gelijk aan kan! En daar houden wij van, want hoe frustrerend is het als je een super gave nieuwe korte broek hebt gekocht, maar het buiten nog -4 is en je dat toffe broekje dus nog even in de kast moet laten liggen? We willen onze nieuwe schatten natuurlijk gelijk aan!

Op dit moment bestaat de collectie uit sweaters, longsleeves en boxershorts, maar het assortiment wordt de komende weken nog zeker uitgebreid, en wij kunnen niet wachten! De items van MOVE zijn namelijk ook perfect om te mixen en matchen, dus je kunt met de collecties helemaal los met items uit de kledingkast van jouw stoere boy! Wat vinden jullie van dit stoere nieuwe merk? Welke items zou jij shoppen?

P.S. als je bij je aankoop code: MOVE2PACK gebruikt krijgen de volgers van Kindermodeblog 10% korting én een gratis 2 pack boxershorts! Hoe cool is dat?!

Klik hier om MOVE kidswear te shoppen

Klik hier om MOVE kidswear te shoppen

Tags: , , ,

Plaats een reactie