VOORJAARSKRIEBELS BIJ KIXX ONLINE


VOORJAARSKRIEBELS BIJ KIXX ONLINE

Als je naar ‘t weerbericht kijkt dan krijg je nou niet bepaald voorjaarskriebels, volgende week staat er zelfs sneeuw op ‘t programma, maar dat mag de pret hier bij kindermodeblog niet drukken, want wij krijgen zeker wel zin in het voorjaar van alle nieuwe voorjaarscollectie die nu langzaam binnen beginnen te komen. Iedere dag staat er weer van alles online en door daar even lekker doorheen te scrollen vergeten we die grijze, druilerige lucht buiten even helemaal en wanen we ons alvast even lekker in de zomer! Als er dan ook af en toe nog een straaltje zonneschijn door de ramen op ‘t kindermodeblog kantoor schijnt, dan krijgen wij voorjaarskriebels in onze bol!

Bij Kixx online staat al flink wat pre-spring collectie online, en zeg nou zelf, van deze gezellige, kleurrijke beelden wordt je toch vanzelf helemaal vrolijk? Naast lekker veel kleur zien we de ruffles ook weer terug komen, en ook een lekkere dosis shine mag natuurlijk niet ontbreken! Nou denk je misschien, wat moet ik nou nu al met kleding voor het voorjaar / de zomer? Er zijn natuurlijk niet alleen maar shorts en bikini’s binnengekomen (alhoewel er wel een paar super shorts leuke zijn! Check bijvoorbeeld die met vrolijke print van Mayoral, of die lekker fel gekleurde van Someone 😉 ). Er zijn ook super leuke sweaters, lange broeken of rokjes/jurkjes die je op een wat ‘gepastere’ manier kunt stylen natuurlijk. Dan heb je alvast de lekkere zomerse kleurtjes van het voorjaar, maar combineer je bijvoorbeeld een rokje met een legging, een lange broek met een dikke wollen trui, en de sweaters kunnen natuurlijk gewoon altijd! Wij hebben hieronder alvast een paar toppers voor je geselecteerd, maar ga zeker zelf ook even lekker scrollen bij Kixx via onderstaande link! Wordt jij ook helemaal blij van deze vrolijke pre-spring items?

Klik hier om te shoppen bij Kixx

Short Mayoral

Sweater Calvin Klein

Short Someone

Sneaker VEJA

Broek Name it

Sweater Scotch R’belle

Broekje Noppies

Klik hier om nog meer pre-spring collectie te shoppen bij Kixx online

 

Tags: , ,

1 Reactie

 • door Kath
  Posted 17 januari 2019 18:49 0Likes

  Hi ik kan de capuchon trui met stippen helaas niet vinden 🙁
  Van welk.merk is deze trui ?

  Alvast bedankt

  Groetjes kathelijn

Plaats een reactie