DE PERFECTE GLITTERTOP

DE PERFECTE GLITTERTOP

Door: Rosan

Daar liep ik dan door een te drukke winkelstraat, haast, haast, winkel in, winkel uit. Ik had met Mckenzie afgesproken dat ik voor kerst een glitter top zou kopen, want die kon dan mooi bij de lange blauwe rok die ze heeft. En nu was het dus 24 december, kon ik niet vinden wat ik zocht en had ik nog een to-do-list waar je u tegen zegt. Ik ben dus die last-minute-moeder. Ik zie anderen al weken van te voren voorbereidingen treffen zowel voor wat er gedragen moet worden maar ook wat er op tafel komt. En op de een of andere manier heb ik dan zo’n stemmetje in mijn hoofd met: ach dat komt nog wel. En het komt ook altijd wel goed, mijn improvisatie-skills zijn meesterlijk inmiddels. Dat moet ook wel als je in een half leeg geplunderde Lidl nog moet gaan bedenken wat je voor kerst wil serveren…

Maar goed glitter dus…Al het glitter wat ik kon vinden was in de vorm van een jurkje, maar ik was juist zo blij dat ik net met de kleuter had onderhandeld dat ze die lange rok zou dragen (‘echte prinsessen dragen ook altijd lange rokken’, bladibla). Die ik dus heel erg tof vind en zij nooit aan wil. Inmiddels een tikkeltje wanhopig schoot ik de Coolcat binnen, want als ik me nog iets kan herinneren van mijn puberteit zat je voor glans en glitter bij Coolcat áltijd goed. En gelukkig hing daar inderdaad nog een topje wat paste bij wat ik in mijn hoofd had, en het was in de sale en het was in haar maat… nou ja net aan, maar in ieder geval geen model crop top. Volledig content met deze aankoop kon ik verder met de boodschappenlijst. En Mckenzie, die heeft de dag na kerst weer haar glitter top aan… alleen de rok ligt helaas weer in de kast.

De top was al vriendelijke geprijsd, maar is nu ook nog eens in de sale! Je shopt ‘m hier

Shop de glitter top hier

Plaats een reactie