MET DEZE ROK KUN JE ALLE KANTEN OP!

MET DEZE ROK KUN JE ALLE KANTEN OP!

Of je nu voor een stoere of girly look gaat. Je een feestelijke gelegenheid (december is coming!) hebt of gewoon een ‘normale’ schooldag. Met dit rokje kun je alle kanten op! En dat is precies de reden waarom die niet in de kledingkast mag ontbreken.

Een klassiek model – altijd goed – en de kleur neutraal. Saai? Hoor ik je denken. Zeker niet, want dit rokje uit de wintercollectie van 4funkyflavours zit vol mooie details. De melange grijze stof heeft een subtiele glitter en het rokje heeft twee steekzakjes aan de voorkant. En de combinatie mogelijkheden zijn dus enorm. Zo draagt Sterre het rokje hier met een kleurrijke en tikkie oversized trui, hoge kniekousen en een paar glitter sneakers. Maar combineer het rokje met een metallic legging, coole instappers en een mooie top en je bent klaar voor de feestdagen!

Tijdloze kledingstukken, zoals deze rok zorgen voor een mooie basis. En we weten allemaal het voordeel van rokjes bij kids! Ze kunnen (vaak) jaren mee. Ook qua maat ja, want kinderen groeien dan wel als kool, in de lengte maakt dit voor rokjes dus niet heel veel uit. D

Draagt jouw dochter ook graag rokken? En hoe zou jij dit rokje combineren?

  1. Trui The Animals Observatory
  2. Rok 4funkyflavours
  3. Sokken Little Man Happy
  4. Sneakers Vans

Klik hier om het rokje bij 4funkyflavours te shoppen

Foto’s door Alina Krasieva

Bekijk hier ook hoe we het rokje op een andere manier hebben gecombineerd

Tags: , , , ,

Plaats een reactie