BELLEROSE KIDS: SIMPLY GOOD


BELLEROSE KIDS: SIMPLY GOOD

Als er iets is waar het Belgische merk Bellerose goed in is dan is het wel dat ze seizoen na seizoen met de meest prachtige collecties op de proppen komen. Naast een dames en heren lijn heeft Bellerose dus ook een waanzinnige kinderkleding collectie. En die collectie tippen we je vandaag maar al te graag.

Wat dit lifestyle merk zo bijzonder maakt? De kinderkleding is tijdloos, maar super stylish. Opvallend, zonder (té) drukke prints. De collectie is afgewerkt tot in de kleinste details en de kwaliteit is en blijft super. Goed te combineren door de klassieke en toch ook vintage touch van het merk. Dit laatste maakt dat de collectie van het kinderkleding merk altijd spannend is. Als je de beelden hieronder, en de collectie online of real life bekijkt, zie je ook dat de kleding een soort ‘coolness’ uitstraalt. En nee, dan heb ik het hier niet over de kou 😉

De wintercollectie hieronder ziet er ook weer hebberigmakend uit. Vind jij ook niet?

Klik hier om de collectie van Bellerose bij Pomme de Jus te shoppen

Check hier onze brands pagina met de leukste kinderkleding merken

Klik hier om de collectie van Bellerose bij Pomme de Jus te shoppen

Check hier onze brands pagina met de leukste kinderkleding merken

Tags: , ,

Plaats een reactie