PHILEINE IN GAAF BUDGET BROEKJE MANGO

PHILEINE IN GAAF BUDGET BROEKJE MANGO

Door Renske:

Twee maanden geleden ben ik met een vriendin een instagramaccount begonnen waar we inspiratie voor budget kinderkleding delen. Omdat we vinden dat het leuk aankleden van je kids echt niet altijd gepaard hoeft te gaan met het kopen van hele dure kleding en er zoveel leuks betaalbaars te verkrijgen is.
Nou koop ik zelf echt niet alleen maar budget want kwalitatief gezien kan het vaak niet tippen aan de duurdere kinderkleding merken. Maar ik hou wel heel erg van het combineren van budget items met merkitems. En met 3 kids kan het anders ook echt een duur grapje worden 😉

Dus wij struinen allerlei sites af op zoek naar toffe items die we willen delen met onze volgers en tijdens deze zoektocht kwam ik bij Mango dit broekje tegen. Het is een soort harembroekje van een heel zacht stofje, met (jawel) weer een pantertje maar een subtiele dit keer in hele fijne lichte kleurtjes. Hij is van de ‘babyafdeling’ maar Phileine past daar met haar korte lijfje nog gewoon in. Ik heb ‘m gecombineerd met dit budget truitje van Zara met volants en een soort pompoms. Onze instagram ontplofte met vragen over dit broekje daarom wilde ik het jullie niet onthouden 🙂 En voor wie het leuk vindt; je kan ons volgen op @budgetstyleforkids

Je shopt het broekje hier bij Mango

Wat vind jij van Phileine haar nieuwe outfit?

Plaats een reactie