DE NIEUWE WINTERLAARZEN VAN MCKENZIE


DE NIEUWE WINTERLAARZEN VAN MCKENZIE

Door Rosan:

Herfst, veel mensen hebben een negatieve associatie met dit seizoen. Het einde van de zomer is natuurlijk ook wel vreselijk, want oh we houden zo van dat warme zonnetje. Maar stiekem houd ik wel een klein beetje van de herfst. De gouden en koperen kleuren aan de bomen en als dat zonnetje dan doorbreekt dan kan het zo’n fijne dag zijn. Vervolgens word je de volgende dag bruut uit die droom gerukt doordat je om kwart over 8 ‘s ochtends met wind en regen tegen een brug op moet fietsen met 2 kinderen. Dat dan weer wel…

Maar wat ik vooral fijn vind aan de herfst, zijn laagjes. De verschillende laagjes kleren die we weer aan trekken, want dat betekent weer meer combinaties. Truien met een blouse eronder, rokjes met leuke maillots erbij, heerlijk! Maar wat ook belangrijk is in de herfst, zeker op die niet zo zonnige dagen zijn goede schoenen. Je hebt natuurlijk tegenwoordig super toffe regenlaarzen, maar ik vind het toch niet fijn om Mckenzie de hele dag op regenlaarzen te laten lopen op school. Dus ik wilde graag een stoere laars voor haar kopen. Ik koop regelmatig schoenen en laarzen van het merk Friboo voor haar. Ze hebben altijd veel keuze en zijn ook nog betaalbaar.¬† En dat is heel fijn, want als ik binnenkort beslis dat ik ook nog een zwarte variant voor haar zou willen dan is dat geen enkel probleem ūüėČ

  1. Laarzen Friboo
  2. Vest 4funkyflavours

  1. Laarzen Friboo
  2. Vest 4funkyflavours
Tags: , ,

Plaats een reactie