ANNA IN WINTERJAS SCOTCH R’BELLE


ANNA IN WINTERJAS SCOTCH R’BELLE

Na een heerlijke na zomer is het naderende koude weer iets waar we misschien iets minder naar uitkijken. Maar het dragen van alle nieuwe wintercollecties én een nieuwe winterjas is daarentegen iets waar we ons wél heel erg op kunnen verheugen. Zeker als we het hebben over deze gave winterjas van Anna! Ik bedoel, kijk even… love love love

Anna haar winterjas is van Scotch R’belle en heeft naast de eye-catcher leopard kraag nog veel meer gave details. Check bijvoorbeeld de achterkant van de winterjas ook even. Een super stoer jasje voor kleine én grote meiden! En nu we de zomer na afgelopen weekend echt achter ons hebben gelaten zeggen wij: Laat de herfst/winter maar beginnen 😉

Heb jij al een nieuwe winterjas geshopt?

  1. Winterjas Scotch R’belle
  2. Blouse Someone
  3. Schoenen VEJA

  1. Winterjas Scotch R’belle
  2. Blouse Someone
  3. Schoenen VEJA

Wat vind jij van de nieuwe winterjas en outfit van Anna?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie