JORIS IN ANIMAL OUTFIT


JORIS IN ANIMAL OUTFIT

Door: Ella

Leuke uitstapjes maken met Joris vinden we super leuk om te doen en we proberen ook iedere keer iets nieuws te verzinnen. Zo gingen we laatst naar het Nijntje museum, echt een aanrader met kleine kindjes trouwens, en zo hadden we voor deze week een leuk uitstapje naar de dierentuin in Nordhorn gepland.

Nou heeft Joris natuurlijk een belachelijke hoeveelheid kleding en ook de dierenprintjes die helemaal hip zijn liggen er in grote getale tussen, dus je raad het al, er moest een outfit aan in een dierenthema!

Ik had laatst een trui bij Daphne Vos besteld in echt een hele mooie kleur groen en ook nog eens van een velvet stofje, met daarop beesten (feestbeesten!) en daaronder had ik een legging bedacht van de nieuwe Maed for Mini collectie met daarop de welbekende leopord print (combineert echt met alles!!)

Nou was er een probleem… Nou ja, probleem ook weer niet echt, want de zomer besloot opeens terug te komen dus deze leuke outfit heeft hij helemaal niet aangehad naar de dierentuin maar gewoon een korte broek! Toch vond ik hem te leuk om niet even te delen en voor een volgend dierentuin bezoek heb ik in ieder geval al een outfit klaar liggen!

Klik hier om de sweater te shoppen

En je shopt de legging hier

Klik hier om de sweater te shoppen

En je shopt de legging hier

Plaats een reactie