DE STOERE GIRLS OUTFIT VAN ISE


DE STOERE GIRLS OUTFIT VAN ISE

Door: Joyce

Vorig weekend nam een vriendin mij mee naar een pluktuin hier in de buurt. Ik kende het nog niet terwijl het maar zo kort rijden is voor mij. Wat een fijne plek, zoveel rust en zóveel prachtige bloemen. Afgelopen week ben ik er weer naar toe gegaan met mijn moeder en Ise. Ise vond het prachtig en wilde zelf graag bloemen plukken. Met een beetje hulp (want: schaar) plukte ze de mooiste bloemen en liep ze met een rieten mand rond waar ze in lagen. Wat een leuk gezicht was dat. Zo’n klein meisje, helemaal vol van al die mooie bloemen en  plekjes waar ze verstoppertje kon spelen. Je hebt er ook een speelgedeelte voor de kinderen en taart, dus dit is mijn nieuwe favoriete plek. 

Er lagen ook pompoenen en zo matchte ze precies met haar outfit bij die kleuren. Die herfstkleuren  in de collecties zijn allemaal zo mooi warm. Ze droeg een rib broekje van Maed for Mini. Iedere keer ben ik weer helemaal weg van die collectie. Ze gebruiken zulke mooie materialen en mooie printjes. Ik hoor het meer moeders zeggen, maar het is alsof het voor Ise bedacht is. Ik ben dus niet de enige die er helemaal weg van is. Het shirtje is van Carlijnq. Toen ik dat kraagje zag was ik al verkocht. Het staat zo lief en het is net even wat anders dan een gewoon effen shirtje. Echt een aanrader, want hij is met veel te combineren. 

Wij gaan de komende tijd nog zoveel mogelijk naar de pluktuin toe. En daarna weer lekker in het voorjaar tulpen plukken. Gaan jullie wel eens naar een pluktuin?

Shop hier het broekje van Maed for Mini

Shop hier het broekje van Maed for Mini

Tags: , , ,

Plaats een reactie