DIT IS EEN STOERE BOYS OUTFIT


DIT IS EEN STOERE BOYS OUTFIT

Vandaag delen we graag deze stoere boys outfit van Elroy met jullie! Eentje die super comfortabel zit en waarin Elroy, en ook jouw zoon lekker kan bewegen. En hoe tof is dit winterjack met teddy kraag. Wij zijn ook verliefd op de mosterd bruine kleur, die ook mooi combineert met in dit geval de flesgroene  jogging broek. En ben je nog op zoek naar een goed paar winterschoenen voor je zoon? Deze grijze stappers van Shoesme tippen we je graag.

Is dit ook een outfit voor jouw stoere boy?

  1. Jack Finger in the Nose
  2. Sweater Tumble ‘N Dry
  3. Broek Finger in the Nose
  4. Sneakers Shoesme

  1. Jack Finger in the Nose
  2. Sweater Tumble ‘N Dry
  3. Broek Finger in the Nose
  4. Sneakers Shoesme

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie