DE SWEET REBEL LOOK VAN JUNES


DE SWEET REBEL LOOK VAN JUNES

Door: Alison

Hi!

Junes uit logeren! Want papa en mama gaan voor de allereerste keer sinds Junes haar geboorte 3 dagen op pad, naar Barcelona nog wel. Bij een citytrip in het vooruitzicht zou je denken YESSSSS. Toch kijk ik er nog wel een beetje tegen op. Het is niet dat ik het niet wil! Want ik kijk er aan de ene kant enorm naar uit, maar het is gewoon een gek idee om straks kilometers ver van je kind vandaan te zijn. Junes haar koffer is inmiddels ingepakt voor haar logeerpartij. Gevuld met een aantal setjes om de dagen mee door te komen. En natuurlijk niet te vergeten haar konijnenvrienden die heerlijk naast haar slapen. Mama die langzamerhand haar eigen koffer heeft ingepakt met wat extra hulp van Junes. Junes die volgens mij liever zelf ook mee op reis wilt gaan? Oordeel zelf. Dit lieve rebelse setje shop je hier.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

Blouse Zara
Broekje Sproet en Sprout

Blouse Zara
Broekje Sproet en Sprout

Tags: , ,

Plaats een reactie