DE ‘INDIAN SUMMER’ OUTFIT VAN KATE


DE ‘INDIAN SUMMER’ OUTFIT VAN KATE

Door: Judith

De afgelopen dagen was het heerlijk weer in Nederland voor de tijd van het jaar. Zelf mocht ik vanwege werk nog een paar dagen naar Oslo. Wat een prachtige stad is dat. Schoon, veel groen, geweldige gebouwen en hier komen natuurlijk geweldige merken vandaan. Het voelde de afgelopen dagen echt een beetje als een Indian Summer. Terug in Nederland en bij de kinderen wilde ik dat gevoel van de Indian Summer zo lang mogelijk volhouden en daarom ging met Kate op pad in een hele vrolijke outfit.

Deze geweldige rok heb ik gekocht bij mijn lievelingswinkel Pommes de Jus in Rotterdam. Hij is van een van m’n lievelingsmerken: Mingo. Simpel, goede kwaliteit en heerlijke stoffen met Scandinavische roots. De langere gele rok is opvallend en zonnig en staat echt heel tof. Je kan hem sportief dragen met een gestreept stoer shirtje zoals Kate doet maar natuurlijk ook netjes als je zou willen. Omdat het weer in september nog zo lekker kan zijn kan je hem heerlijk dragen met blote benen. En straks als het kouder wordt met een legging of maillot.

Hopelijk komen er nog heerlijke nazomer dagen met blote benen aan in september.

Liefs -xxx- Judith & Kate

Klik hier om de rok te shoppen bij Mingo

 

Klik hier om de rok te shoppen bij Mingo

Tags: , ,

Plaats een reactie