BABY ARTIKELEN DIE JE MOET HEBBEN


BABY ARTIKELEN DIE JE MOET HEBBEN

Als kersverse mama kun je je geluk niet op wanneer je lekker kan gaan shoppen voor je kleintje. Van elk tripje naar de stad kom je ten minste thuis met 1 (oké, vaak meerdere) items voor de kleine spruit. Wij snappen het wel. Maar er is zoveel en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we speciaal voor jou een mini checklist gemaakt voor baby artikelen die je ‘moet’ hebben. En dan kan jij dit lijstje daarna gewoon weer aanvullen met alle extra’s die gewoon te leuk zijn om te laten liggen. 😉

1.Basis kleding – Kijk, we vertrouwen er helemaal op dat jij de leukste items voor je kleintje weet te vinden. Maar vergeet niet dat iedere outfit begint met een goede basis. Yes, zelfs bij baby’s. En rompers daar kun je er in dit geval niet genoeg van hebben. Die dingen liggen in een mum van tijd in de was, dus zorg voor een lekkere voorraad. Maar denk ook aan fijne leggings en basis vestjes, die je gemakkelijk aan- en uit kunt trekken. Naast een fijne basis, hier nog een paar leuke babymerken voor je op een rij: Organic Zoo, Bobo Choses, Tumble ‘N Dry, Beebie love , 4funkyflavours, Noé & Zoë etc.

2. Luiers – Há, klinkt logisch deze toch. Onze tip, sla ook zeker je slag wanneer het luiermerk wat jij gebruikt speciale aanbiedingen heeft. Geloof ons, ze komen echt wel op 😉 Of kies voor wasbare luiers beter voor het milieu én als je je er even in verdiept, ook heel handig!

3.Draagdoek – Ook hier zijn vele varianten, soorten, maten, kleuren en prints in te vinden. En in dit geval is ons advies: volg je gevoel en shop de draagdoek die het meest bij jou past. En welke het ook wordt, hoogstwaarschijnlijk ga je hier heel veel plezier van hebben.

Happy shopping!

Plaats een reactie