FAMKE’S COOLE DIY TIP!

FAMKE’S DIY TIP!

Hey, deze keer heb ik een do it yourself, met een outfit erbij! Ik heb dus een spijkerbroek, maar deze droeg ik niet zo vaak. Ik vond hem best wel saai en ik wilde een stoere touch aan de broek geven. Nu heb ik er hele grote gaten in geknipt, in de voor en achterkant. Ik ga je laten zien hoe ik dit heb gedaan!

Wat heb je nodig?: standymesje, potlood, iets om op te snijden (zoals, stukje hout, snijplank) en een spijkerbroek.

Stap 1: Eerst teken je waar je de gaten wilt hebben en hoe groot

Stap 2: Leg het plankje onder de broek waar je gaat snijden

Stap 3: Begin dan met de gaten te snijden, laat een volwassene meehelpen, zo’n mesje is namelijk heel scherp en dus gevaarlijk.

Eindresultaat!!!!

Tadaa: Dit is het resultaat! Echt super makkelijk en het heeft een heel stoer effect. Ga jij het proberen?

Ik heb de broek gestilde met een bikini top van H&M, een wit linnen blousje en sneakers van Nike en een leuk petje 😉

Plaats een reactie