DEZE OUTFIT WIL JE HEBBEN!

DEZE OUTFIT WIL JE HEBBEN!

Soms heb je van die combinaties – het kunnen kleuren, prints, materialen en eigenlijk nog zoveel meer zijn – waar je zo’n geluksgevoel van krijgt. Dat je denkt: Ja, dit vind ik leuk! Ik word hier blij van. Heb je dat ook wel eens? Dit was bij ons dus het geval bij deze outfit van Elle. Net even anders, en lekker opvallend. En eigenlijk gewoon twee eye-catcher items in één outfit. Want, waarom ook niet?

De top – wat dus eigenlijk een jurk is, maar die we hier dus gewoon als top gecombineerd hebben – is natuurlijk een dikke favoriet, dat snap je. Panterprint allover, maar ook de gave roezels maken ‘m extra leuk. Gecombineerd met het gave tuinpak van Fresh Dinosaurs een lekkere eigenwijze  en fashionable outfit! En ook Elle was enthousiast 😉

Wat vind jij van deze outfit? En combineer jij soms ook meerdere prints met elkaar?

  1. Top/Jurk Mayoral
  2. Tuinpak Fresh Dinosaurs (sale)

  1. Top/Jurk Mayoral
  2. Tuinpak Fresh Dinosaurs (sale)

Wat vind jij van deze outfit van Elle? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten.

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Meer outfit inspiratie vind je hier 

Tags: ,

Plaats een reactie