DE HIPPE ZOMEROUTFIT VAN ISE


DE HIPPE ZOMEROUTFIT VAN ISE

Door Joyce:

Onvoorstelbaar, wat een zomer hebben we in Nederland dit jaar!

Het gaat maar door met dat lekkere weer. Ise vindt het heerlijk buiten, net als veel andere kinderen denk ik. Buiten met water spelen, rondjes fietsen en ijsjes eten zijn hier groot favoriet. Gister zijn we even naar Utrecht geweest met de trein. We hadden dit nog niet eerder gedaan, het kwam er maar niet van. ‘s Ochtends was het nog niet te heet dus zijn we voordat de hitte losbarst die kant op gegaan. Ise keek haar ogen uit, ze wist niet waar ze moest kijken en zwaaide naar iedereen die ze zag zitten toen we op het station stonden. We zijn naar de grachten gelopen en hebben daar een ijsje gegeten. Daarna zijn we langs Dunkin Donuts gegaan en heeft Ise koekiemonster uitgekozen. Die hebben we maar meegenomen naar huis, want mijn hart kan het niet aan als ze in één keer een hele kilo suiker opeet. Het was echt een feestje en zo gezellig met z´n drietjes. Heerlijk de vakantie ingeluid!

Ik ben blij dat ik genoeg topjes heb gekocht deze zomer, want iedere dag is het bijna te warm voor een t-shirtje. Deze top van Hugo loves Tiki is favoriet hier. Ise vind de beestjes erop zo schattig zegt ze. En ik vind de zachte kleurtjes dan weer prachtig. Eronder draagt ze een mooie basic van Mingo, want de Hugo top valt wat wijder. Zo sluit het wat mooier aan, ‘s middags kan hij er onder uit en is het lekker luchtig. Ise heeft nieuwe poses zoals jullie zien. Soms moet je daar maar gewoon aan toegeven toch? ;).

Wat vinden jullie van Ise haar outfit?

Je shopt de top hier in de sale

Je shopt de top hier in de sale

Tags: ,

Plaats een reactie