DE ULTIEME ZOMER MUSTHAVE VAN SKY


DE ULTIEME ZOMER MUSTHAVE VAN SKY

Bandana-days,

Het is hoogzomer dus de perfecte tijd voor een bandana. De bandana is een echte musthave dit seizoen. Je draagt hem in je haar met de knoop naar voren of naar achteren, in je staart, om je nek, om je pols of geknoopt aan je tas!

Een perfect item voor als je haar na het zwemmen een beetje messy is. Ik kocht de mijne bij de Primark voor nog geen drie euro, maar je ziet ze overal. Niet alleen in het zwart, maar in allerlei gezellige kleurtjes en printjes.

Ik draag mijn bandana hier op een relatxe vakantiedag thuis met een shortje van Zara van afgelopen winter en een Nik and Nik shirtje van vorig jaar. Maar een bandana combineert met alles! Neem je er ook een mee op vakantie?

Liefs van Sky x

Heb jij al een bandana geshopt?

Tags: , ,

1 Reactie

Plaats een reactie