CHECKLIST BABY KLEDING ESSENTIALS


CHECKLIST BABY KLEDING ESSENTIALS

Hoera! Je bent zwanger! Is de nesteldrang al begonnen? Kom je van iedere shoppingtrip thuis met ten minste 5 nieuwe baby items? Natuurlijk zijn in jouw ogen op dat moment alle aankopen ‘essentials‘, want jouw kleintje mag het natuurlijk aan niks ontbreken als het straks ter wereld komt. Maar er is wel degelijk een heuse checklist met echte kleding essentials voor de allereerste maanden van jouw kleintje. Met deze items hou jij je kleine warm en comfortabel tijdens zijn/haar eerste maanden in de grote wijde wereld! Kun jij alle items van dit lijstje al afstrepen?

  • Een ‘coming home’ outfit. Als je net uit het ziekenhuis komt en lekker naar huis mag met je gezinnetje, dan heeft je kleine dus een super zacht, mega schattig, kodak-waardig outfitje nodig om in naar huis te gaan.
  • Onsies (4 tot 7 stuks). Makkelijk aankleding en super comfy voor de kleine spruit.
  • Baggy sweat pants / legging (2-3). Persoonlijk vinden wij dat je er hier niet genoeg van kunt hebben. Er zijn namelijk overal, maar dan ook echt overal, de leukste baggy sweatpants verkrijgbaar met duizend en één verschillende prints en kleuren. Ze gaan makkelijk aan over de luier, en combineer ze met een t-shirtje en je hebt een instant toffe outfit
  • T-shirts (3-6). T-shirts met drukknopen bij de schouder en onder de billen langs zijn ideaal om laagjes mee te maken omdat ze lekker niet opkruipen.
  • Jas of vest (2-3). Om extra laagjes mee te maken voor als jullie voor het eerst de buitenwereld gaan verkennen.
  • Slaappakje met voetjes (5). Super comfy, en nooit koude voetjes als je kleine een wildebras is en het dekentje steeds verschuift.
  • Mutsje (1-2). Zowel om tegen de koud als de zon te beschermen.
  • Sokken of slofjes (7-10). Warme voetjes èn het staat zo cute!

Ben jij op zoek naar nog meer baby essentials? Kijk dan eens op Ikwordmama.nl voor alles wat je maar nodig zou kunnen hebben.

Tags: ,

Plaats een reactie