DE NIEUWE GIRLY ZOMER OUTFIT VAN SAAR!


DE NIEUWE GIRLY ZOMER OUTFIT VAN SAAR!

Door Sandra:

De sale is echt losgebarsten nu, Yes! Ik word er altijd best hebberig van. Eigenlijk hebben de meiden genoeg in hun kast hangen voor de zomer, maar kon het toch niet laten om deze ‘te’ leuke items van Popupshop te scoren. Elke keer keek ik er naar en gingen de items shopmandje in en weer uit,  dacht zal ik wel of niet. Het is ook zo’n leuk merk en blijft ook zo mooi na het wassen. En dat is ook wel iets wat ik heel belangrijk vind aan kinderkleding. Het gaat wasmachine in en uit en als het dan na een of twee keer wassen al niet mooi meer is, kan ik daar zo van balen! Gelukkig met dit kinderkleding merk dus geen last van 🙂

Rokjes worden hier ook zo goed gedragen. De meiden zijn er dol op! En vooral deze roze met prachtige bloemen print, om vrolijk van te worden toch? Ik vind hem nog mooier in het echt. Heerlijk luchtig is de rok en zo fijn om te dragen met deze warme dagen. En ja dan heb je weer die streepjes, love it!  Beide items zijn perfect te combineren met wat anders dus ideaal! Dit kinderkleding merk valt trouwens iets ruimer dus raad je aan een maat kleiner aan te schaffen.

Wat vinden jullie ervan?

  1. Top Popupshop
  2. Rok Popupshop

  1. Top Popupshop
  2. Rok Popupshop

Bekijk hier ook de vorige blogs van Sandra en haar meiden

Tags: , ,

Plaats een reactie