DE NIEUWE ZOMERTOP VAN JULIE

DE NIEUWE ZOMERTOP VAN JULIE

Door Renske:

It’s summer! En nu dan echt! Afgelopen weekend is hier thuis de verjaardag-6-weekse van start gegaan. We begonnen met Phileine, volgende maand is Beau aan de beurt en na 6 weken sluit Julie de rit af. Michel en ik zijn beiden ook nog binnen een maand erna jarig maar die tellen we niet eens mee. Omdat iedereen zo dicht op elkaar jarig is en er een zomervakantie tussen zit vieren we aan het eind van de vakantie 1 groot feest voor alledrie tegelijk, wel zo handig!

Echte zomerkids dus en die gedijen ook het beste bij mooi weer, net als ikzelf. Boffen wij even dat we op een steenworp van het strand wonen! En deze mooie dagen vragen om mooie zomerse outfitjes. Ik vertelde jullie in mijn vorige blog al dat Julie ineens de shortjes verkiest boven de rokjes. En dus moesten er wat leuke shirtjes voor op die shortjes komen. Want waar ze bij de rokjes graag smalle shirtjes draagt die er in kunnen (want glitterbandjes boven aan de meeste rokjes) mogen er op de shortjes ook lossere topjes  gedragen worden. Het is wat he die regels van die (nog net) 5-jarigen…. Maar door er een beetje in mee te gaan voorkom ik tegenwoordig heel veel discussie. En door mijn eigen lievelingsitems te laten voldoen aan haar “regels” zijn we allebei happy met wat ze draagt. Weer zo’n win-win dus 🙂

In de sale bij Zara scoorde ik vorige week dit superleuke topje. Hij heeft een heel dun wit met blauw streepje met borduursels erover heen. Het topje heeft elastiek aan de bovenkant en valt iets wijder uit naar beneden, heerlijk luchtig dus. Het heeft iets liefs en daarom hou ik van de combi met dit wat stoerdere witte destroyed jeans shortje (ook van Zara). Slippertje (van Gioseppo) eronder en gaan!

Wat vind jij van deze combi? Je shopt dit topje nu dus in de sale!

Je shopt de top hier in de sale bij Zara

Plaats een reactie