DIT ZIJN 10 TOFFE ZOMER BLOUSES VOOR JONGENS

DIT ZIJN 10 TOFFE ZOMER BLOUSES VOOR JONGENS

Blouses zijn dit seizoen een echte musthave in de kast van jouw zoon. Je kunt ze voor verschillende gelegenheden -yes, echt niet alleen meer voor een feestelijke gelegenheid – aantrekken en je kunt ze op verschillende manieren (en stijlen) combineren! Denk bijvoorbeeld aan een toffe sweater met daaronder een blousje waardoor de kraag erboven uit komt. Of gecombineerd op een stoere jeans voor een meer casual look. Deze zomer zien we veel geprinte blouses voor de boys. Heb jij de Hawaii print al gespot? Welke van deze 10 zou jij kiezen voor je zoon?

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief

  1. Milk & Biscuits
  2. Scotch & Soda
  3. Milk & Biscuits
  4. ZARA
  5. Mini Rodini
  6. ZARA
  7. Scotch & Soda
  8. 4Funkyflavours
  9. Mango
  10. Sproet & Sprout

Welke blouse is echt iets voor jouw zoontje? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook 🙂

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie