DIT ZIJN 14 MUSTHAVE ZOMERJURKEN


DIT ZIJN 14 MUSTHAVES ZOMERJURKJES

Jurkjes zijn onmisbaar in de zomer. Ze zitten lekker luchtig en zijn een ideaal kledingstuk. Leuke slippers, sandalen of gympen eronder en je outfit is helemaal compleet. Wij hebben daarom voor jou 14 musthave zomerjurkjes op een rijtje gezet. Welke is echt iets voor jouw dochter?

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief

1. Soft Gallery

2. Repose AMS

3. Iglo + Indi

4. Beau Loves

5. Hugo Loves Tiki

6. Bobo Choses

7. Iglo + Indi

8. Little 10 Days

9. Tommy Hilfiger

10. Iglo + Indi

11. Mango

12. Louise Misha

13. Mango

14. Mini Rodini

Welke vind jij het leukst? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook?

Zin gekregen om te shoppen? Klik hier voor de leukste shops!

Heb jij onze musthave pagina al gezien? Bekijk ‘m hier!

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

FREEDOM ??? Er is voor mij geen beter gevoel dan te kunnen doen waar je zin in hebt en je eigen pad te kunnen volgen. Dat zit in kleine dingen, dat zit in grote dingen. Het begint bijv. sochtends al met aankleden, dat je gewoon kunt aantrekken waar je zin in hebt. Iets uit de kast trekken, gewoon omdat je er zin in hebt, zonder reden, simpelweg omdat dat op dat moment past bij hoe jij je voelt. Ik laat mijn kinderen hier altijd vrij in, omdat ik het zelf ook zo fijn vind om hierin vrij te zijn. Je kunt als ouder vervolgens gaan zeggen, dat kan echt niet bij elkaar, maar why? Kinderen kunnen al vanaf heel jong daarin hun eigen weg volgen, leren hun eigen gevoel en smaak te volgen. En ik denk dat dit zich ook doorvertaald naar andere gebieden in het leven. Snappen jullie wat ik bedoel?! ??? Doutzy draagt vandaag een tuinbroekje van Zara met een shirtje van Molo ( dat ze zelf dus uit de kast trok) en ik zag die tekst Freedom dus ja, zo kwam ik er dus even op om dit met jullie te delen. Fijne dag en geniet van het mooie weer!!! ?? #Kindermodeblog #KidsStylistn

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

Tags: ,

Plaats een reactie