DIT IS EEN JUMPSUIT OM VROLIJK VAN TE WORDEN

DIT IS EEN JUMPSUIT OM VROLIJK VAN TE WORDEN

Jumpsuits! Ze zitten super lekker, je bent zó klaar, zijn lekker luchtig en perfect voor die heerlijke zomerdagen zoals vandaag. Oké, naar de WC gaan is misschien iets lastiger, maar er zijn genoeg varianten die je gemakkelijk aan en uit kunt trekken. So no excuse 😉

12 gave jumpsuits? Bekijk ze hier

En je kunt er vele kanten mee op. Ideaal voor een dagje strand, maar ook naar school of een feestje biedt de jumpsuit uitkomst. Florelise draagt een jumpsuit uit de zomercollectie van Name it. En hoe leuk is deze? Om vrolijk van de worden ( hello, flowers!) en super voor kleine en grote meiden. Om ‘m toch nog een stoere twist te geven draagt Florelise ‘m hier met een gaaf spijkerjack van Scotch. Eentje die net iets langer is qua model en juist die oversized look geeft de outfit een stoere touch.

Een paar gympen eronder en deze dame is ready to go! Draagt jouw dochter ook vaak jumpsuits?

Spijkerjas – Scotch & Soda | Jumpsuit – Name It |  Schoenen – Converse

Spijkerjas – Scotch & Soda | Jumpsuit – Name It | Schoenen – Converse

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Meer outfit inspiratie? Klik hier 

Tags: , , ,

Plaats een reactie