DE PRINT DIE ALTIJD GOED IS!

DE PRINT DIE ALTIJD GOED IS!

For the love of leopard! Het zal je niet verbazen dat wij helemaal gek zijn op panter print. Ieder seizoen zien we het musthave printje wel in verschillende kinderkleding collecties voorbij komen, maar sommige hebben het gewoon helemaal. Zoals je weet heeft lang niet elke panter print ”het”. De kleur, de print zelf, alles moet kloppen en vooral in balans zijn.

In de kinderkleding collectie van Repose AMS zit dit seizoen ook weer een waanzinnige panter print. Misschien dat je deze foto’s al voorbij hebt zien komen in de Fabulous Mama van vorige maand? Check hier de hele mode reportage waarvoor Kindermodeblog de styling deed. Items die je goed met elkaar maar ook zeker met andere items en printjes kunt combineren. Wat vind jij van de leopard print? En hoeveel items met deze print heb jij al in de kast hangen?

Audrina: Body – Repose AMS | Rok – Repose AMS | Schoenen Puma
Denim: T-shirt – Zara | Short – Repose AMS  | Schoenen Puma

Styling: Kindermodeblog
Fotografie: Alina Krasieva
Met dank aan: Pomme de Jus en Nelson Schoenen

Tags: , ,

Plaats een reactie