DIT IS DE LENTEJAS VAN SKY!


DIT IS DE LENTEJAS VAN SKY!

Dat moment dat je je winterjas kunt omruilen voor een zomerversie…heerlijk! Ik heb een leren jasje, een spijkerjasje en ik kocht pasgeleden ook deze. Eentje van Tommy Hilfiger, een van mijn favoriete merken van dit moment. Het is een soort baseballmodel, dus de jas is lekker sportief en daarom een mooie aanvulling. En zoooo zacht!

Maar ik viel vooral voor de stylish wijde mouwen. Wat leuk dat je overal mouw-details ziet op kleding dit jaar! De jas valt een beetje wijd aan de onderkant. Even wennen maar dat hoort zo. Het zit zo lekker (als het niet te hard waait, haha). Ik draag mijn jas hier op een jeans van Bershka, een shirtje van Nik and Nik en witte gympen.

Leuk chill lookje vind ik! Wat vinden jullie?

Je shopt het jasje van Tommy Hilfiger  hier

Shop hier het jasje

Plaats een reactie