BUDGET JONGENSKLEDING SHOPLOG VIDEO

BUDGET JONGENSKLEDING SHOPLOG / UNBOXING VIDEO

Heb jij de budget video van vorige week al gezien waarin ik 10 van mijn favoriete budget items deel? Klik hier als je ‘m gemist hebt. Vandaag staat er een gloednieuwe video voor je klaar! Een shoplog video met 8 toffe budget items speciaal voor jongens. Echte eye-catchers voor een klein prijsje die ik o.a geshopt heb bij Mango, H&M en Zara. Natuurlijk deel ik ook een aantal combinatie tips met je. Ik ben heel benieuwd welke van deze 8 budget kinderkleding items jouw favoriet is. Laat je het even weten in een reactie onder de video op Youtube of onder deze blogpost?

-X- Free

Vergeet je niet GRATIS te abonneren op ons Youtube kanaal

Volg Kindermodeblog ook op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en musthaves

Zin in meer budget inspiratie? Bekijk hier onze budget musthaves

Meer video’s zien? Klik hier

Tags: , ,

Plaats een reactie