WEBSHOP TIP! MY LITTLE LOVE


WEBSHOP TIP! MY LITTLE LOVE

Yes!! Vanavond tip ik je graag een gloednieuwe baby- en kinderkleding webshop! We hebben hier in Nederland een heleboel toffe kinderkleding winkels en webshops en vanaf vandaag kun je dit nieuwe shop adresje aan je favorieten lijstje toevoegen.  My Little Love , een webshop voor baby en kids van 0 tot 6 jaar vol met leuke kinderkleding én lifestyle musthaves. Lees je mee?

Bij My Little Love shop je verschillende baby- en kinderkleding merken die zorgvuldig door Nicole – de eigenaresse van deze mooie webshop en zelf mama van twee kids – zijn uitgezocht. Kinderkleding merken als Little Indians, Kidooz, OUaPC en To the moon and back worden aangevuld met een selectie van kinder(kamer) accessoires. Super wanneer je op zoek bent naar een origineel (kraam) cadeau of gewoon voor je eigen kids lekker aan het shoppen bent. En ben je zelf even inspiratieloos? Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kun je je ook laten verrassen door de mysterybox. Hoe leuk is dat?!

De verschillende kinderkleding merken zijn gemakkelijk met elkaar te mix & matchen en zorgen ervoor dat je je winkelmandje binnen no time gevuld hebt. Oh en als je zo toch een kijkje gaat nemen in de webshop, check dan ook zeker dit gave vloerkleed. Hiermee ga je thuis gegarandeerd punten scoren 😉 Deze webshop is er dus zeker een waar je meteen even een kijkje moet gaan nemen. Laat je inspireren en laat vooral ook even in een reactie weten of jij My Little Love al kent? En wat jouw favoriete items uit de webshop zijn?

Klik hier om naar de webshop van My Little Love te gaan

Klik hier om direct naar de webshop van My Little Love te gaan

Ken jij My Little Love al?

Tags: , , ,

Plaats een reactie